copying drivers of one winxp on one drive across to another winxp on another drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-18-2004, 08:21 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default copying drivers of one winxp on one drive across to another winxp on another drive

Hi
Is it possible to copy drivers and the set up(desktop etc etc..) of one copy of winxp on one drive onto another copy of winxp on another drive.
__________________

rookie1010 is offline  
Old 03-18-2004, 08:32 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

Go to Startmenu>All Programs>Accesscories>System tools>Files and Seetings Transfer Wizard

That's for transfering the destop etc..
As for the drivers ..no ..u'll hafta reinstall 'em
__________________

__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 03-18-2004, 10:09 AM   #3 (permalink)
m3z
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 81
Send a message via Yahoo to m3z
Default

You can also use Norton Ghost that will copy everthing
__________________
Motherboard:Gigabyte GA-8KNXP SATA 8X/4X AGP PRO
Processor:Pentium 4 3.4
Video: NVidia TNT2 RIVA, Sound Blaster Live
Ram: 4 gig of Kingston DDR Ram (3200)
Hard Drive:maxtor x2 120 gig ATA133 w/ 8meg buffer
m3z is offline  
Old 03-18-2004, 11:50 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4
Default

try Acronis True Image v7 for copy entire drive images...
www.download.com

ps: the version u download free form www.download.com will make the image but not let u apply it without purchasing...
travas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.