The computer wont start up?! - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-10-2006, 06:41 PM   #51 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

sorry i couldnt be of more help good luck with the pc
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Old 12-10-2006, 07:51 PM   #52 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 149
Default

just wondering, i have not read all the posts, i have just read about the beeping. I know its highly unlikey that this could have happened, but check to make sure that there are no metal screws connecting the motherboard to the case. Again, i did not read to see if it was a prebuilt computer or not.
__________________

noxarcana is offline  
Old 12-10-2006, 09:42 PM   #53 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 33
Default

yes the motherboard is connected to the case by screws is that that a problem?

oh also i didnt say this before but this happened the moment i wanted to shut off my computer so i turned off the power which all the plugs were connected to and when i turned it back on and turned on the computer was when the beeping started...

could this have caused much problems? i kind of want to know before i spend 30$ at the local repair shop you know...
__________________

kiki13 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.