Computer Tech Store Couldnt Solve This Problem. - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-13-2005, 02:11 PM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Microsoft didn't lock nothing. So you are telling me the version of XP that he has no longer works on any machine? I don't think so. There are so many keys out there that will work. Microsoft ain't go nothing to do with this situation. The original key works 3 times, after that you need to call, or find another key that hasn't been used 3 times yet. Where did you come up with that info from?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-13-2005, 02:22 PM   #22 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Oh, probably from the 20 computers or so, that I fixed that had the EXACT SAME PROBLEM.

if his copy isn't bootlegged, all he has to do is follow my instructions, install XP, Call MS to get a new installation ID number and he won't have this problem.

Microsoft checks to see if you have a valid copy of XP. some versions like that one corperate version of xp that floating around the internet automatically get locked. some people has versions they can't tell so they try to make them reactivate it.

they only do this to computers in the US
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 01-13-2005, 02:23 PM   #23 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
Microsoft didn't lock nothing. So you are telling me the version of XP that he has no longer works on any machine? I don't think so. There are so many keys out there that will work. Microsoft ain't go nothing to do with this situation. The original key works 3 times, after that you need to call, or find another key that hasn't been used 3 times yet. Where did you come up with that info from?
actually the figure is more like 6 times
EricB is offline  
Old 01-13-2005, 04:56 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 13
Default

Well my COmputer is doing a low level format as we speak, its at 70 percent and has been going for 15 hours so far. So I figure it willl be done in another 5-6 hours.

I have also took out one of the memory sticks and just left in my new 512 stick.

I took out the slave drive as well and just left the one in im formating right now??

Any other suggestions before trying to install windows again tonite??


How will they give me a new activation key if that disc is only meant for one computer and thats it.

They want you to buy a new disc dont they for each new machine you buy or assemble?
Sh0rtD0gg is offline  
Old 01-13-2005, 05:00 PM   #25 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Sh0rtD0gg
Well my COmputer is doing a low level format as we speak, its at 70 percent and has been going for 15 hours so far. So I figure it willl be done in another 5-6 hours.

I have also took out one of the memory sticks and just left in my new 512 stick.

I took out the slave drive as well and just left the one in im formating right now??

Any other suggestions before trying to install windows again tonite??


How will they give me a new activation key if that disc is only meant for one computer and thats it.

They want you to buy a new disc dont they for each new machine you buy or assemble?
you can use on one computer if you are not using it on another computer supposely. read between the lines
EricB is offline  
Old 01-13-2005, 07:13 PM   #26 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

first thing to do. Download the reg file from the EXE File Association Fix for Windows XP section. This should bring back the runniong of exe files. if that doesn't work than read on...

you said you know you dont have a virus because you've formated over and over. You aren't perhaps backing up files before the format and restoring them (and, with that probably restoring the infected files), are you? Another thing is to NOT install Nortons, but run a trial at first before installing Nortons. Anti virus software can cause these problems, too. Install it later, but for now dont install it just for testing purposes, as well as any other intrusive (but constructive) program.

Anyhow, mostly make sure to NOT restore backed up files right away and see how it runs. Like stated above, maybe your also restoring a infected file.


Actually, if your able to open a browser goto tendmicro housecall and run the free online virus scanner and have it fix it. It's better than many other virus prot programs and is upto date since it is online. It doesn't take the place of Nortons (because it is just a scan/fix and wont PREVENT anything in the future) but will find most anything.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 01-13-2005, 08:32 PM   #27 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

Microsoft takes a "snapshot" of your computer config, 3 or more changes ie: HD size, ram size, CPU id. It will make you re activate through phone and they ask why are you re activating. That snapshot is linked to the CD key. And also CD key gens dont work. Microsoft has a list of genuine cd keys.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 01-14-2005, 05:51 AM   #28 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

you have a new RAM disk.....
take it out and use the old one and see if that helps

also, if you can make a boot disk, put it in, and at the command prompt, type fdisk

then delete the partition completely before installing Windows
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-14-2005, 06:38 AM   #29 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by uzi9mm
Microsoft takes a "snapshot" of your computer config, 3 or more changes ie: HD size, ram size, CPU id. It will make you re activate through phone and they ask why are you re activating. That snapshot is linked to the CD key. And also CD key gens dont work. Microsoft has a list of genuine cd keys.
CD keygens do work and I know that for a fact. Do you see my name on here? I have a warez site and I've dont that a bunch of times and it does work and I've helped other people with the same problem. My girlfriend has XP Pro, when she went to Windows Update, she couldn't download the updates because her serial number was wrong. So I downloaded RockXP, changed her serial number,and It went threw. The only difference with Home is the activation. After 3 times it's done with that serial number. All you need is a new one that hasn't been used no more than 3 tmes. Trust me, it works. You need to try it yourself.
__________________
Osiris is offline  
Old 01-14-2005, 03:02 PM   #30 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

You are not allowed to talk about that on this site.

that said XP pro need actiated too, unless you have a corperate edition. thousand's of people were using a specific version of xp pro corp. (the key code. was H2HYJ 28PQM................you know the rest) the have been circulating around since xp has been out. that code get an automatic lock. there was a guy around here who is making me rich (joking). anyway he had a computer business. he install that copy on lots of computers. you use to get updates with it. then windows stopped the update, telling you that you have an unlicense key. now they just lock it.

you can't reformat or fdisk it. you can't install a legit OS on it. When I figured out you can use third party software to delete it, I got most of his early customers. I would have them buy a legit version after I deleted the hard drive (he charged them full price each for his bootlegg version). now a lot of people have figured it out, so I don't get locked computers with that version much now. that computer guy is in jail now on an unrelated fraud case

but I do get the locked computers that had got caught with the activation crack (very few though). they use to work, but microsoft has got hip to them. that is why when you reinstall windows now, you have to copy the wpa.dbl and wpa.bak to the system 32 folder to bypass activation, when you use to have to just copy the wpa.dbl file back.

I tell custumer to buy the xp cd now. it only cost $99.00 now as opposed to 300-400 that it use to cost.
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.