Computer Login Failure - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-01-2006, 08:32 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 102
Send a message via AIM to Nirvana89
Default Computer Login Failure

I have a problem that I was hoping someone could help me with.

Whenever I get to the login screen I have to IMMEDIATELY enter my password and login on as quickly as possible. If I wait for more than 5 seconds or so then when I enter the password it acts like it's starting up but it just sits there.

The little orange light that blinks on my comp (when you're PC is doing something) stops also. On a normal start up the orange light is blinking extremely fast....also whenever I start a program....anytime the harddrive is being used I guess.

But for some reason the PC just....freezes, for lack of a better term, and doesn't load my settings. It just says it is.

Any suggestions?
__________________

__________________
\"So there you are, tubby. Look like a bucket of lard on a bad day. You baby gorilla. Why don\'t you work in a zoo, and stop bothering people? Got a call yesterday from Baskin Robbins. They said that they\'re down to only five flavors. You\'re swelling up as I talk to you.\" - Dirty Work
Nirvana89 is offline  
Old 11-01-2006, 10:03 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

have u done anything prior to this issue?

last known good configuration?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-01-2006, 10:50 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 102
Send a message via AIM to Nirvana89
Default

I can't remember the last time I could turn on my comp. w/o having this problem. I let it go on for a while before even asking this question. I'd say it's been at least 8 months.

I don't know what I could have done to create this problem. I just recently switched my 512mb and 256mb ram. I put the 512 closer to the cpu and 256 farther away. But I've had this problem longer.

I use ccleaner to get rid of history, cookies, and other stuff. It can also fixes "issues" as it calls them. It has to do with registry integrity. It gets rid of missing shared DLLs, w/e those are, along with other things. It asks me if I want to back up my reg. before I clear those but I never have....the multiple times I've done it.
__________________
\"So there you are, tubby. Look like a bucket of lard on a bad day. You baby gorilla. Why don\'t you work in a zoo, and stop bothering people? Got a call yesterday from Baskin Robbins. They said that they\'re down to only five flavors. You\'re swelling up as I talk to you.\" - Dirty Work
Nirvana89 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.