Techist - Tech Forum

Techist - Tech Forum (http://www.techist.com/forums/)
-   Microsoft Windows and Software (http://www.techist.com/forums/f9/)
-   -   compatible??? (http://www.techist.com/forums/f9/compatible-5627/)

concept 09-30-2003 11:36 PM

compatible???
 
hey all,

i just bought a new msi motherboard, a K7N2 Delta Series. i hooked up all my stuff, athalon xp 2600+, geforce4 ti4600 [nvidia-asylum] and my western digital 60 gig, and a generic 512mb ram. everything worked nice, i formatted and installed win2k. when i install my geforce drivers, it goes to reboot and after loading at the win2k screen it flashes a blue screen and then reboots. i go to the advanced startup options, and go with the vga mode and it boots up fine, i know because of this that it is my video card drivers, but what is the problem with that. are they outdated, not compatible with a mobo with an nvidia chipset? please answer i have gone without my computer for way too long and need it for school.

thanks so much

Vile 10-01-2003 01:24 AM

Are there any error messages during the blue screen?
The most common blue screen in Win 2K/XP I've seen is when it does a memory dump, but when this happens there is usually an error message given.

concept 10-01-2003 09:29 AM

yes there is a blue screen error message, but it flashes too quickly to read. i saw something about physical memory and then it reboots. i have watched this a million times trying to read what it says but i cant.

thanks for your reply

concept 10-01-2003 06:02 PM

hey guys,
thanks but i already fixed the problem.
it seemed like the drivers so i went into vga mode and unistalled them and loaded a newer set.

thanks anyways guys


All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.