comp. works with win98 but not with windowsXp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2004, 03:51 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default comp. works with win98 but not with windowsXp

pls help
i have a strange prob. with my comp. it works with Windows 98 quite well. but not with windows XP. even dose not boot up with windows Xp.

for Ref. computer Specs.
Pentium 4 1.7GHz
RAM 256 Mb
Graphics NVidea Geforce 64
__________________

sappe is offline  
Old 11-08-2004, 03:55 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

When did this happen?
How did u install XP?
On wich partitions/HD's?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-08-2004, 04:05 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default

the system folder is installed on drive C:\
sappe is offline  
Old 11-08-2004, 04:07 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Did you format when you installed on your hard drive? Or did you create another partition?

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 11-08-2004, 04:08 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default

it was working with windowsXp before. but i dont kow wht went worng. few day back it stops working. so i tried with win98 n it works with 98
sappe is offline  
Old 11-08-2004, 04:10 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default

ye i did format it before installing
sappe is offline  
Old 11-08-2004, 05:52 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 264
Send a message via AIM to Rizinc4
Default

You might want to check to see if your hard drive is set for NTFS (for xp) instead of FAT32(for 98). You can do this in F-Disk I beleive.
Rizinc4 is offline  
Old 11-10-2004, 12:07 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default

done, NTFS for sure
sappe is offline  
Old 11-12-2004, 04:01 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default

any more ideas ??????
sappe is offline  
Old 11-12-2004, 07:54 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 447
Send a message via AIM to Pavlyk
Default

*Hicks*
__________________

Pavlyk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.