cmd.exe - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2006, 01:01 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Send a message via AIM to koman Send a message via Yahoo to koman
Default cmd.exe

What is cmd.exe. When I log on to my computer there is a message that it is missing. Is this a major problem???
Thanks
__________________

koman is offline  
Old 10-15-2006, 01:05 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

cmd.exe is the Command Prompt.

Can you attach a screenshot of what the computer is saying (when the error comes up, press "print screen" on the keyboard, and paste the image into Paint. Then attach it into the message.
__________________

talldude123 is offline  
Old 10-15-2006, 02:44 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 277
Send a message via Yahoo to real_in
Default

can u check ur startup enteries and paste a log here
__________________
Realin Wuz here ...

real_in is offline  
Old 10-21-2006, 01:38 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Send a message via AIM to koman Send a message via Yahoo to koman
Default

sorry i havent responed in a while but my computer is getting worse. Now it starts over about three or more times before I can even log on. After that it tells me that it just recovered from a serious system error. About three error reports come up. I'll try to attatch a sceenshot.
koman is offline  
Old 10-21-2006, 01:50 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Send a message via AIM to koman Send a message via Yahoo to koman
Default

another screenshot
koman is offline  
Old 10-21-2006, 01:52 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Send a message via AIM to koman Send a message via Yahoo to koman
Default

another screen
koman is offline  
Old 10-21-2006, 01:55 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Send a message via AIM to koman Send a message via Yahoo to koman
Default

last screen
koman is offline  
Old 10-21-2006, 02:10 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 150
Send a message via AIM to fjf314
Default

I don't know if it's just me, but I'm not seeing any screenshots.
__________________
There are 10 kinds of people in the world, those who understand binary and those who don\'t.
fjf314 is offline  
Old 10-21-2006, 05:02 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Disillusion's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 810
Default

I'm not seeing any screenshots either.
__________________
CPU: Intel i7 2600k @ 4.4 GHz
Cooler: Cooler Master V8
Mobo: ASRock Z68 Extreme3 Gen3
RAM: Corsair Vengeance 16 GB DDR3 1600 MHz
GPU: EVGA 560 Ti
HDD: Cruicial M4 SSD 128 GB
HDD 2: WD VelociRaptor 300 GB
PSU: Corsair TX650w
Case: Corsair 600T Graphite Series
Disillusion is offline  
Old 10-21-2006, 05:26 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

Quote:
Originally posted by OpticalIllusion
I'm not seeing any screenshots either.
__________________

__________________
Snake-Eyes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.