characters mixed - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-07-2005, 03:35 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default characters mixed

im on a friends laptop. since yesterday for some reason pressing certain keys makes different characters pop up. for eg if i press 'p' i get a * if i press 'u' i get a 4. this is not the case for all the keys, just the ones on the keyboard that actually have these letters written under them. pressing the 'Fn' key stops this problem but only while its pressed. im holding the fn key with my left hand in order to type this with my right hand.
plz help!
thanks
Dan
__________________

__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 11-07-2005, 03:37 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

You need to press "fn" and another key. Its a shortcut but I cannot remember the other key. Let me see if I can find it.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 11-07-2005, 03:37 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2004
Location: /usr/root/mn/us
Posts: 1,118
Default

Turn off the NumLock on the laptop.
__________________

Its a frigging Laptop, not a Labtop!!!!
bla!! is offline  
Old 11-07-2005, 03:38 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

I assume your talking about a laptop?

did you recently install any new software, or hardware?

when did it start doing this??
Juice Daddy is offline  
Old 11-07-2005, 03:40 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

wow you guys reply FAST! yup the numlock did it. thanks guys!
__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 11-07-2005, 03:44 PM   #6 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

NUMLOCK didnt solve it for me when i had that problem. Glad it worked for you
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.