change nt product key - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-16-2006, 08:45 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 487
Send a message via AIM to benzimm86
Default change nt product key

a few months back we had a problem with one of our nt machines so we had to reinstall. We used an evaluation copy to install while we waited for our purchased copy to arrive. Now we ran into the problem that our evaluation copy has expired. How do we change the product key in windows nt. We have a program to change it in windows xp, would this same program work?
__________________

__________________
amd athlon xp2100+
asus a7v333 mb
nvidia geforce4mx 420 64 mb
thermaltake volcano 12
1 gig ddr pc2100
thermaltake purepower 420w psu
dvd-rw
audigy 2 platinum sound card
benzimm86 is offline  
Old 01-16-2006, 09:02 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

http://www.snapfiles.com/get/rockxp.html
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-16-2006, 09:17 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 487
Send a message via AIM to benzimm86
Default

so that will change it for windows nt as well
__________________
amd athlon xp2100+
asus a7v333 mb
nvidia geforce4mx 420 64 mb
thermaltake volcano 12
1 gig ddr pc2100
thermaltake purepower 420w psu
dvd-rw
audigy 2 platinum sound card
benzimm86 is offline  
Old 01-16-2006, 09:19 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Ive only tried it on xp
__________________
Osiris is offline  
Old 01-16-2006, 09:26 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

I have this program called Rock XP that lets you do this. Not sure what Warez posted above, but its worth a look. I use this a lot to retrieve my internet passwords that I forget as well..lol. Nice tool.
Win2kpatcher is offline  
Old 01-16-2006, 09:28 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Thats what I posted......
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.