Cgi - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2006, 08:59 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 12
Default Cgi

I don't know a whole lot about CGI script but i've been reading up on it. I downloaded ActiveState Perl, and was given a small perl script. I was told i should be able to access it and make it run by clicking on this link http://www.stuff.com/test_win.cgi. But that does not work. When i use dosprompt and navigate to that location and use the perl test_win.cgi command it works. I'm using windows server 2000 and IIS.

Thanks for any replies
__________________

Volks is offline  
Old 04-26-2006, 05:06 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

did you setup the CGI path in the server?
__________________

Inaris is offline  
Old 04-26-2006, 05:22 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 12
Default

no, don't know how
Volks is offline  
Old 04-26-2006, 06:03 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

Look here and see if this helps...

Enable:
http://support.microsoft.com/kb/328360/EN-US/

Problems:
http://support.microsoft.com/?id=311481

setup:
http://my.execpc.com/~keithp/bdlognt.htm
Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.