cd-r - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2005, 04:21 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default cd-r

what happens if i transfer the 4.32 GB to 702Mb cd.
__________________

nuke is offline  
Old 07-11-2005, 04:34 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

What do you think will happen?



You will receive an error that there isnt enought space.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 07-11-2005, 04:56 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Depending on what you use...please insert another blank cd.
__________________
Osiris is offline  
Old 07-11-2005, 10:41 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

You can use Winrar to create multiple volumes for the data you're transferring, if that helps at all.
__________________
Jorsoft is offline  
Old 07-11-2005, 11:05 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

yo wait, jorsoft what is winrar? where can i get it?
nuke is offline  
Old 07-12-2005, 12:29 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 479
Default

try google winrar??

anyhow, assuming from your question your trying to transfer a dvd worth of content into CD? prob your best bet would be to find a file spliter or something to split it out.. or you can just find a dvd burner it costs about $70 CND last time i checked..
__________________
lisp hacker :D
running: FreeBSD 5.4 - still learning :D
develop with: SBCL + emacs for lisp, Anjuta IDE +gcc for c, SPE for python..
browse with: opera
furtivefelon is offline  
Old 07-12-2005, 12:33 AM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by nuke
yo wait, jorsoft what is winrar? where can i get it?

http://www.rarsoft.com/
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.