cant update windows :( - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-16-2005, 03:54 AM   #31 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

Quote:
[i]


Editing the registry
Begin by opening the Registry Editor and navigating to
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent Version\WPAEvents

In the right pane, right-click the ODBETimer binary value and select Modify. Change at least one character of this value to either a number from 0 to 9 or to a letter from A to F, then click OK and close the Registry Editor. This renders the current product key invalid and deactivates Windows.

Now, it’s time to reactivate Windows using your new product key. Click Start | Run and enter the command:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe /a

where %systemroot% is your Windows directory. In many cases, this command will look like:
C:\windows\system32\oobe\msoobe.exe /a

At this point, Windows will launch the Product Activation Wizard. [/B]
ko where is the registry editor and how do i open it?
__________________

__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 12-16-2005, 03:56 AM   #32 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

Quote:
[i]


Editing the registry
Begin by opening the Registry Editor and navigating to
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent Version\WPAEvents

In the right pane, right-click the ODBETimer binary value and select Modify. Change at least one character of this value to either a number from 0 to 9 or to a letter from A to F, then click OK and close the Registry Editor. This renders the current product key invalid and deactivates Windows.

Now, it’s time to reactivate Windows using your new product key. Click Start | Run and enter the command:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe /a

where %systemroot% is your Windows directory. In many cases, this command will look like:
C:\windows\system32\oobe\msoobe.exe /a

At this point, Windows will launch the Product Activation Wizard. [/B]
ok where is the registry editor and how do i open it?
__________________

__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 12-17-2005, 12:10 AM   #33 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

go to start -> run -> type "regedit"
talldude123 is offline  
Old 12-17-2005, 03:15 PM   #34 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 46
Send a message via AIM to MeltedPanzy
Default

i dont know if anyone has mentioned it, but u can disable the genuine windows validation in internet explorer
click tools>internet options>programs>manage add ons> then disable windows genuine validation too
do this after it tells you that your key is invalid, then go back to where it say EXPRESS or CUSTOM and it will bypass the validation
MeltedPanzy is offline  
Old 12-17-2005, 04:28 PM   #35 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default

an even easier way is Warezmonster had posted it in the tips,trick,tutorials section just put something in ur win32 folder and it works forever i did it
__________________
My BF2 account Homerj14
Support our troops...
AIM-House300zx
homerj14 is offline  
Old 12-19-2005, 04:16 PM   #36 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

where in this section is it, do you remember?
__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 12-27-2005, 01:08 PM   #37 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

Quote:
Originally posted by MeltedPanzy
i dont know if anyone has mentioned it, but u can disable the genuine windows validation in internet explorer
click tools>internet options>programs>manage add ons> then disable windows genuine validation too
do this after it tells you that your key is invalid, then go back to where it say EXPRESS or CUSTOM and it will bypass the validation
someone else also advised me to do this - however under the programs tab there was no manage add ons. perhaps im using an older version or smth? can u advise?
__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 12-27-2005, 01:17 PM   #38 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

im on my girls computer right now and see the option ur talking about. so i must have an older version or smth. can u advise for taht?
__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 12-27-2005, 02:11 PM   #39 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by bigdan
dude how do you put that graphic in your posts? i tried to but couldnt figure out how.
My Sig?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 06:40 PM   #40 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 7
Send a message via AIM to breathofvitalit Send a message via Yahoo to breathofvitalit
Default

My hubby told me a program that might help called Fresh UI ... it has an area that will mark windows as "activated/ genuine" That might be easier.
__________________

breathofvitalit is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.