Can't download free software! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-21-2004, 01:32 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default Can't download free software!

Hi, I need some help. I have tried to download several free programs and when I do, I get a message that says the source file can not be saved / read.

I have tried disabling my firewall, didn't help. Could someone PLEASE tell me what i am doing wrong. I have a new hp Pavillion a643n.

Tnx,
Debi
__________________

debiannpen is offline  
Old 10-21-2004, 02:54 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 420
Send a message via AIM to silence782
Default

What sort of internet connection do you have? If you have a dial up connection, I'd recommend checking your phone lines. If you have a bad internet connection, it might be corrupting your files.
__________________

__________________
Still weak, I know, but getting better:
CPU: AMD AthlonXP 2500+
1.8GHz @ 333 FSB
512 DDR 2700
160 GB westerndigital hd
Dual booted with XP/Fedora Core 5
PCchips M848A mobo
nVIDIA GeForce MX 4000 video Card
Associate\'s Degree in Applied Computer Sciences.
A+ Certified for Hardware and Operating Systems. Network+ Certified
silence782 is offline  
Old 10-21-2004, 02:58 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

There's also the possibility that the download source is currently overloaded. Try it again tonight, or another day. Or try another source.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 10-21-2004, 04:00 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default

Thanks y'all. 1st, It happens everytime I try. I have a high speed cable connection. I got this machine in August. My husband had installed Morpheous at one time and I uninstalled it. (In September)

I have recently completed an intro course in Premiere and wanted to get some "music" and "stuff"to play with on the time line.

Could I have deleted something when I uninstalled Morpheous?

I ran the System restore back to before we installed and then uninstalled Morpheous, no luck.

Also my Husband has a Mac G5 and we are using the same router, could that be a factor?

Thanks for the help!

Deb
debiannpen is offline  
Old 10-21-2004, 04:48 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default

Okay, I don't know WHY this worked but, i copied the link address to a word doc. Then tried to exit. The box came up "Do I want to save, or Run" I chose Run. It installed!

There was a message that said my firewall had previously locked it out.

Now,I just checked my e-mail and their was a virus attachment trying to get through! Whad-up with that?
debiannpen is offline  
Old 10-21-2004, 07:44 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default

Spoke to soon. it worked for Limewire. But nothing else. NOW, I am on tech support from INDIA! ugh. Let me know if y'all come up with anything else.
Deb
debiannpen is offline  
Old 10-22-2004, 01:00 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

i'm scared to ask what your ISP is.....
__________________

jaksback is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.