Cant download - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2007, 05:07 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to Schmidt1989
Default Cant download

My computer wont let me download and install AIM or anything else. Is there anything i can do?
__________________

__________________
Abovetopsecret.com
Schmidt1989 is offline  
Old 02-06-2007, 05:27 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 501
Default

Are you restricted on the computer, i.e. have a limited account user?
__________________

__Camouflage__ is offline  
Old 02-06-2007, 05:35 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to Schmidt1989
Default

nope, i only put one account on it.
__________________
Abovetopsecret.com
Schmidt1989 is offline  
Old 02-06-2007, 05:36 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 501
Default

Disable firewall, and AV, see if you can then.
__Camouflage__ is offline  
Old 02-06-2007, 05:41 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to Schmidt1989
Default

Ok that still didnt work. Maybe i should mention im trrying to download Limewire, not because im a theif, i just wanna try before i buy a cd or something. im only gunna use it to test music basically.
__________________
Abovetopsecret.com
Schmidt1989 is offline  
Old 02-06-2007, 05:44 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 501
Default

I don't care how you use LimeWire, it's your choice, anyway, if you're using IE6-IE7, there's the script blocker at the top, when you go to download LimeWire, is there a little pop-up at the top below the address bar?
__Camouflage__ is offline  
Old 02-06-2007, 06:08 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to Schmidt1989
Default

no it lets me do it. i can only get to where it starts downlaoding from xxx amount of hosts, usually aroun 400. but it doesnt go anywhere it just stays at 0.
__________________
Abovetopsecret.com
Schmidt1989 is offline  
Old 02-06-2007, 06:24 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to Schmidt1989
Default

I got it downloaded and installed. But its still detecting a firewall and wont connect, what the heck is going on?
__________________
Abovetopsecret.com
Schmidt1989 is offline  
Old 02-06-2007, 06:26 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to Schmidt1989
Default

ive got my windows firewall and my mcaffe firewall and AV turned off....
__________________
Abovetopsecret.com
Schmidt1989 is offline  
Old 02-06-2007, 06:28 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Are you behind a router?
__________________

talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.