Can't change background - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2005, 08:00 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 87
Default Can't change background

Hi. I just recently tried to attemp to remove the AntiVirusGold ad that was on my desktop (removing link led to their website). I got to the point where I could remove the ad, but now my background is black. When i right-click and hit property, all I can see is screen saver and settings as far as tabs. Take a look for yourself:





On the other accounts on my computer, they are able to change the desktop. What file am I missing? What can I do? Thank you.
__________________

__________________
gsteg is offline  
Old 06-18-2005, 08:12 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: London
Posts: 2,581
Default Re:

Did you tweak your registry at all...?
__________________

__________________
Alvin.C

Desktop PC Build 2 - Mini ITX
| Windows 10 Pro (x64) | Intel Xeon E3-1230 v5 @ 3.4 GHz | Zotac NVIDIA GeForce GTX 1080 Mini | ARCTIC Freezer 11 LP CPU Cooler | ASUS P10S-I Mini ITX Server Motherboard | Global Memory 32GB DDR4-2133 ECC RAM | Kingston SSDNow UV400 128GB SSD + 2x128GB SSD RAID 0 | Corsair SF600 600W SFX Modular PSU | SilverStone Milo ML08 Mini ITX Case (with carry handle) |


Desktop PC Build 1 - Micro ATX
| Windows 10 Pro (x64) | Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz | MSI GeForce GTX 1080 Gaming X | Noctua NH-D15S CPU Cooler | Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 Micro ATX Motherboard | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2133 RAM | Samsung 840 PRO 256GB SSD + 2x500GB SSD RAID 0 | Seasonic Platinum Fanless 520W Modular PSU | NZXT Vulcan Micro ATX Case |
Alvin.C is offline  
Old 06-18-2005, 08:26 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 87
Default

Yes I did (to get rid of the malware), but I couldn't use this before touching the registry either. If it indeed has a missing registry file, how do I get it back?
__________________
gsteg is offline  
Old 06-18-2005, 09:43 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

You should have just used spyware cleaning software. I recommend you use a registry cleaner to fix any broken registry vaules you left and install new backrounds.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 06-18-2005, 10:28 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 87
Default

I've used all other spware removal tool and they couldn't get it out. I had to edit the registry though an instruction I got in another forum. It did get the spyware out, but its just one of the Windows user account that couldn't have its background set. I will look into the windows registry cleaner. Thanks
__________________
gsteg is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.