Cannot find kdcom.dll? Darn. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-05-2005, 11:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to ZeroOrNothing
Default Cannot find kdcom.dll? Darn.

I have recently built a PC out of some mediocre spare parts and some new parts I ordered online. All of the parts are standard and the PC seems to be working fine. I purchased a copy of Windows XP Pro SP2 to install on it, but everytime the installer wants to start up, I get an error code that reads as follows:

"File \i386\KDCOM.DLL could not be loaded.
The error code is 7

Setup cannot continue. Press any key to exit."

So, this PC is essentially useless unless I can install Windows on it. Any advice for a diognostics look over? Any help would be greatly appriciated.

Thanks
__________________

ZeroOrNothing is offline  
Old 05-06-2005, 01:48 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

could be bad disk, cdrom drive, or memory? test disk in another pc, maybe swap a known good cdrom in, test your memory or swap with known good.
__________________

office politics is offline  
Old 05-06-2005, 05:06 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

usually how it was burned, im guessing its a burned copy? illegal or not i dont care lol
pm me or IM me i might help you
specially if its a real copy of xp
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-06-2005, 05:09 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

found something
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
try that
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-06-2005, 05:36 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to ZeroOrNothing
Default

Thanks for the responce. I replaced the CD Drive, being that the RAM was new and the drive was a spare part. It worked wonderfully. Guess the laser is dirty in that drive or something. I will clean it. Anywho, thanks the quick responce.

Cheers!
ZeroOrNothing is offline  
Old 05-06-2005, 08:55 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

np at all man, i was thinking that but i was like he said new so i was like the cd drive would be good...
sorry bout the mistake and np at all for the response
__________________

__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.