Can not use "regedit" from the run command in XP - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2005, 10:58 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

what is "malware"? i have an adware/spyware/virus scanner...zone alarm security

but what is malware? never heard of it...
__________________

talldude123 is offline  
Old 12-02-2005, 10:59 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Malware (a portmanteau of "malicious software") is a type of software designed to take over and/ or damage a computer user's operating system, without his or her knowledge or approval. Once installed, it is often very difficult to remove, and depending on the severity of the program installed, its handiwork can range in degree from the slightly annoying (such as unwanted pop up ads while a user is performing regular computing tasks on or offline), to irreparable damage requiring the reformatting of one's hard drive, since much of malware is poorly written. Examples of malware include viruses and trojan horses.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 12-02-2005, 11:00 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

just looked at it on google, its malfunctioning software...
talldude123 is offline  
Old 12-03-2005, 06:30 AM   #14 (permalink)
True Techie
 
void's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 198
Default

Quote:
just looked at it on google, its malfunctioning software...
I think its a general term for programs that do harm to a computer such as virus/spyware and other computer nasties, and its from malicious software. I wondering where you got that because a google search for malware has result which have malicious software in there description.
void is offline  
Old 12-03-2005, 03:27 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Re: Can not use "regedit" from the run command in XP

Quote:
Originally posted by cantes903
Whenever I try and use the "regedit" command from the run line in the start menu using Windows XP I get the error that says "The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction. Then a line of letters and codes and it says to choose 'close' to terminate the program." If I choose close or ignore it closes anyway.
The only help I have found was at Microsoft.com and it was talking about using the install disk and going to the run line and inputting another code. Well, my computer came from a rent to own place and already had XP installed. So I don't have the install disk.

Any help would be GREATLY appreciated!!

Here is a screen shot of the error:


Did you try the reg entry I posted?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-03-2005, 06:30 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 20
Send a message via Yahoo to cantes903
Default Update on jproblem, still not working

Hey Warez Monster, I did try that and unfortuantely it didn't fix the problem. Thanks though.
cantes903 is offline  
Old 12-03-2005, 06:37 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

how about i send you a copy of my cmd and command files and then replace them with your?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-03-2005, 06:40 PM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 20
Send a message via Yahoo to cantes903
Default

Sure as long as I can figure out where to put them. Thanks!
I'm on yahoo IM if you want to go that route. ID cantes903
cantes903 is offline  
Old 12-03-2005, 06:42 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

they belong is c:\windows\system32


ill zip them up now and add you
__________________
Osiris is offline  
Old 12-03-2005, 06:43 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 20
Send a message via Yahoo to cantes903
Default

K ty
__________________

cantes903 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.