c:\WINDOWS\svchost.exe - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2005, 05:36 PM   #11 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 189
Default

System restore is a wonderful thing.Restore your system back to a time when it ran good.
__________________

geekster is offline  
Old 02-22-2005, 10:05 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 231
Default

I got 5 svchost.exe, that appears without the pop up box btw what is btw a command prompt box. I tried system restore to a point where I'm pretty sure I had no problems but I'll try further back but I'm reluctent cause I've put alot of software on my computer; 3 games, virtual drives using a 3-4 burning softwares I'm trying out.

2 x System
1 x Local Service
2 x Networkservice
__________________

hewhohasissues is offline  
Old 02-22-2005, 10:07 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Any scvhost.exe? Look carefully...
__________________
Osiris is offline  
Old 02-22-2005, 10:30 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 231
Default

Nope just svchost.exe and there's 5 of them even with the pop up one. It happens roughly every 15mins and it kinda sucks cause I can't leave my computer on cause after 2-3 everything lags up and becomes slow to the point where my P2P software doesn't even download.
hewhohasissues is offline  
Old 02-24-2005, 11:29 AM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 231
Default

*bump*
hewhohasissues is offline  
Old 02-24-2005, 11:40 AM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 266
Send a message via AIM to VICone Send a message via Yahoo to VICone
Default

Your p2p software could play a role in this error...
__________________
MCSA, MCP (070-210, 070-218, 070-215), A+, Network+, Security+<br>
<a href=\"http://profiles.myspace.com/users/17229411\" target=\"_blank\">MySpace</a> | <a href=\"http://mcmcse.com\" target=\"_blank\">MCMCSE</a> | <a href=\"http://brainbench.com\" target=\"_blank\">Brainbench : Free Certifications</a>
VICone is offline  
Old 02-24-2005, 05:00 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 231
Default

Its settled down now what's weird, only pops up once and that's when I start up.
hewhohasissues is offline  
Old 02-24-2005, 05:14 PM   #18 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

I would definetly clean your machine.
__________________

__________________
brady is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.