Burning an ISO - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2003, 06:59 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 79
Question Burning an ISO

Hey guys,

i am faced with a dilemma . i have numerous ISO images that i want burned to CD . the catch is that i cannot give up Adaptec and switch to Nero . can anybody recommend an iso burning program? any help would be greatly appreciated.

Regards,

Don Fudleone:beard:
__________________

Don Fudleone is offline  
Old 05-24-2003, 09:39 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

why can you not use nero just for this purpose and once you are done leave it alone?
__________________

__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 05-24-2003, 02:04 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Umm... why can't you just use Adeptec? What version are you using? I have v6 and there is an option to burn ISOs. And if I remember correctly there was a similar option in v5.5
__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 05-24-2003, 07:05 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 79
Default

its too much hassle switching in between nero and adaptec even if choosing what i want to use at boot. i recieve errors all the time and have numerous coasters lying around wit adaptec - version 5 platinum.

thx to all who replied but i have found CDRWIN that should satisfy my needs for the time being.

Don Fudleone
Don Fudleone is offline  
Old 05-25-2003, 02:36 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Well, IMHO, if you are making as many costers as you say with Adaptec, why don't you just get rid of it and get Nero, or what ever program you prefer to use?

I know that if I have some crappy software, I change.

Silly me...
__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 05-25-2003, 05:02 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 79
Default

funny - but its not that easy - besides - everyone else around me uses adaptec so CDRW compatability is of an issue. mind you - i have not yet experimented :-)

thx anyways - CDRWIN is doing great for another 29 days....it would be illegal to use a crack or a second hand serial number wouldn't it? ;-)

Don
Don Fudleone is offline  
Old 05-25-2003, 05:03 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 79
Default

hmmmmmmm - i have to look up the smilies codes for this forum
Don Fudleone is offline  
Old 05-26-2003, 03:51 AM   #8 (permalink)
All Seeing Eye
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 72
Default

use Alcohol 120% for that matter.. it is a Virtual CD program (will open iSOs like you have insert them into a CD -good if you have lots of HDD space) and it will also burn any kind of img you would like.. I find it better then CDRWing, but you'll have to learn using it...
cheers m8 :B
__________________

azury is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.