Burning a CD in vista - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-05-2008, 02:14 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
dhgunit's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 690
Default Burning a CD in vista

I am trying to burn a data CD in Vista, and whatever this "live writing" or whatever it is called sucks.

Is there a way to burn it the classic way? Drag the files to the drive and then burn the CD all at once?
__________________

__________________
Antec Twelve Hundred :: PC Power & Cooling Silencer 750 Watt :: EVGA X58 3X SLI
Intel Core i7 920 :: Zalman CNPS9900LED :: SLI: EVGA GTX 260 Core 192 SSC 896MB and EVGA GTX 260 Core 216 896MB
OCZ Platinum 6GB (3x2GB) DDR3-1600 :: Western Digital Caviar Black 2 TB (2x1TB in RAID0) :: Hanns G 28" LCD Monitor


dhgunit is offline  
Old 04-05-2008, 03:54 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default Re: Burning a CD in vista

See if you have this:

"c:\Program Files\Roxio\Creator Basic v9\"

It came standard on my HP/Compaq.
__________________

Old_Brewer is offline  
Old 04-05-2008, 04:18 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom
Posts: 2,580
Default Re: Burning a CD in vista

Hello,

You can use free CD burning software, like DeepBurner Free 1.9 .
__________________
Alvin.C
linkedin.com/in/alvinwkchan

|Gaming PC| |Dell Latitude E7250| |Macbook Air 13" (Mid 2013)|
|Windows 10 Pro (x64)| |Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz| |MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Gaming X| |Noctua NH-D15S CPU Cooler| |Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 mATX Motherboard| |Samsung 840 Pro 256GB SSD| |Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-SDRAM| |OCZ ModXStream Pro 700W Modular PSU| |NZXT Vulcan Micro ATX Case|
Alvin.C is offline  
Old 04-05-2008, 05:26 PM   #4 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default Re: Burning a CD in vista

Roxio Comes Pre-Installed on HP Machines Allready, It isnt going to be in his System

@ Old_Brewer
__________________
http://instagram.com/nay206pug#
NayNay1991x is offline  
Old 04-05-2008, 05:55 PM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Burning a CD in vista

CDBurnerXP and ImgBurn can do it both are free. Both work in Vista.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista Service Pack 1 - for you 4gb people :) atomic tofu Microsoft Windows and Software 16 03-19-2008 06:11 PM
xp and vista solidsteve Microsoft Windows and Software 12 01-05-2008 08:35 PM
Download Windows Vista SP1 RC1 Osiris Microsoft Windows and Software 0 12-06-2007 09:37 AM
10 Reasons You Don't Need Vista Today Cyber.Logan New Systems | Building and Buying 47 08-15-2007 05:31 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.