Burner Help!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-12-2006, 11:29 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 260
Default Burner Help!!

I have been having problem trying to burn CD or DVD, I keep getting error msg like "error in End Track" and "Invalid parameter field".
I changed the burner to another one, and it still gives me the same error msg.
When I tried burning with alcohol, it says "ISO failed"

Does anyone know whats wrong? And how to fix? Thanks
__________________

__________________
First Built Computer:
Antec Plus1080(SOHO File Server)+430w
Intel P4-3.0E 1M Cache
Asus P4P800-Dlx i865PE,800FSB Dual DDR400
WD 120G-8MB Buffer
LG 16X DVD
LG GSA4082B DVDRW 8X +/- Black
ATI Rdeon 9600XT 128M
Creative Audigy
512MB DDR PC3200
lavenderAC is offline  
Old 02-12-2006, 11:35 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what software are you using?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-12-2006, 12:34 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 260
Default

Nero
__________________
First Built Computer:
Antec Plus1080(SOHO File Server)+430w
Intel P4-3.0E 1M Cache
Asus P4P800-Dlx i865PE,800FSB Dual DDR400
WD 120G-8MB Buffer
LG 16X DVD
LG GSA4082B DVDRW 8X +/- Black
ATI Rdeon 9600XT 128M
Creative Audigy
512MB DDR PC3200
lavenderAC is offline  
Old 02-12-2006, 12:36 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what kind of dvds? movies you bought, borrowed, rented?
__________________
Osiris is offline  
Old 02-12-2006, 01:20 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

i have the exact same dvd burner, just 16X, and it seems to work perfectly.

do you have nero version 6 or 7?
talldude123 is offline  
Old 02-12-2006, 05:54 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

if you are trying to burn dvds, you need dvd shrink and dvd decrypter
__________________
Osiris is offline  
Old 02-12-2006, 10:14 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 260
Default

sorry for the late reply
I am using Nero 6

I can't burn data CD or anything else right now. Whenever it gets to 5 or 6 %, it says error with end track. Then Burn fail. I thought it was my burner problem, so I switched it to another one, but the same thing happens. I am using LG DVD RW

I tried reinstalled Nero too, but same thing.. I can't think of any other possible problem
__________________
First Built Computer:
Antec Plus1080(SOHO File Server)+430w
Intel P4-3.0E 1M Cache
Asus P4P800-Dlx i865PE,800FSB Dual DDR400
WD 120G-8MB Buffer
LG 16X DVD
LG GSA4082B DVDRW 8X +/- Black
ATI Rdeon 9600XT 128M
Creative Audigy
512MB DDR PC3200
lavenderAC is offline  
Old 02-13-2006, 05:33 AM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default Re: Burner Help!!

Quote:
Originally posted by lavenderAC
I have been having problem trying to burn CD or DVD, I keep getting error msg like "error in End Track" and "Invalid parameter field".
I changed the burner to another one, and it still gives me the same error msg.
When I tried burning with alcohol, it says "ISO failed"

Does anyone know whats wrong? And how to fix? Thanks
do you anylise first?
derrmc is offline  
Old 02-13-2006, 07:01 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 260
Default

what's anylise? How do i do that?
__________________
First Built Computer:
Antec Plus1080(SOHO File Server)+430w
Intel P4-3.0E 1M Cache
Asus P4P800-Dlx i865PE,800FSB Dual DDR400
WD 120G-8MB Buffer
LG 16X DVD
LG GSA4082B DVDRW 8X +/- Black
ATI Rdeon 9600XT 128M
Creative Audigy
512MB DDR PC3200
lavenderAC is offline  
Old 02-14-2006, 09:40 AM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

Quote:
Originally posted by lavenderAC
what's anylise? How do i do that?
try this, in nero, check the simulate instead of the write. and let me know what happens.
__________________

derrmc is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.