BSOD errors... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2006, 05:02 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Send a message via AIM to iceshooter16
Default BSOD errors...

Hey, recently I have been getting a IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL BSOD. From my research so far, most ppl think it is a driver issue. I've ran Memtest for about 10 hours the other day and got no errors so i'm pretty sure my RAM is good. I also switched my OS from XP Pro to XP Media Center 2005 hoping that could help some, plus a clean reformat of my harddrive. However, I still get the error. I've redownloaded all of my drivers but still I get the error. The weird part is when the BSOD appears. The only hardware that I have added recently is my Hauppauge pvr-150 tv-tuner but that, I dont think, is affecting it since I got the errors before addeding it. For the most part the BSOD appears late at night while i'm asleep. I'm thinking that it might be my schedueled scan of Symantec anvirus, but I have not been able to find anything online about this. The reason I think it is my antivirus schedueled scan is because I checked my computer here at 3:00AM and it was perfectly fine. I came back at 4:30AM and it had a BSOD up on the screen. The only program that would of changed or ran on my computer between that time would have been my schedueled virus scan with Symantec. Does anyone have any suggestions or input into my problem? Thanks!
__________________

iceshooter16 is offline  
Old 02-11-2006, 12:39 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

disable the scan
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-11-2006, 01:13 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Send a message via AIM to iceshooter16
Default

Well yeah I disabled the scan but it would be nice to be able to have a schedueled scan setup. Has anyone else ever heard of Symantec causing this problem before?
iceshooter16 is offline  
Old 02-11-2006, 01:17 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

does it still bsod with it off?
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.