browser problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-06-2003, 10:07 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 62
Angry browser problem

ok me IE6 gets very sluggish on like some forums and even with my yahoo mail you know the little check boxes in the inbox next to your emails,.. well when I click one it takes like 10 secs to register into the browser and when i scroll in there its very choppy .. I tried
reinstalling Ie6
got the latest patches
virus scanned
defragged
scandisk
deleted temp folder

any suggestions what could be wrong ?


thx in advance
__________________

__________________
- N4sTy
http://n4sty.sof2files.com
narcot1kz is offline  
Old 10-07-2003, 12:22 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 52
Default

Do you have auto detect settings checked in internet options? If so this could cause it I sugest unchecking it.

Control panel | Internet Options | select connections Tab and at botton click LAN settings.
__________________

__________________
A+ Certified
Network + Certified
MCP Windows 2000 Pro and Server
Microsoft Certified Systems Administrator
kirk1701 is offline  
Old 10-07-2003, 01:04 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 62
Default

it was already off .. and the weird thing is it jus started happining outta nowhere .. seems like a memoryish problem somehow cause the cpu usage spikes to 100 when i click to check one of the boxes for my email
__________________
- N4sTy
http://n4sty.sof2files.com
narcot1kz is offline  
Old 10-07-2003, 09:29 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 8
Default

Do you have a Celeron?
Akilian is offline  
Old 10-07-2003, 09:05 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 62
Default

nope but here are my pc specs


(CPU) 1-Intel Pentium III (Cu), 680MHz, 256KB (50% Load) .:. (RAM) usage: 210/512MB (41.02%) .:.
(GFX) RADEON 7500, (Display) 1024x768/32bit/60Hz
(OS) Windows 2000 Professional, Service Pack 4 (5.0 - 2195), (installed for) 4w 6d 10h 53m, (uptime) 4h 21m 10s .:. (HDDs) 4.39G/7.84G(55.9%) free
__________________
- N4sTy
http://n4sty.sof2files.com
narcot1kz is offline  
Old 10-07-2003, 10:27 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 393
Send a message via Yahoo to ravenmadtaoist
Default

Have you tried just running IE repair???
__________________
Life is a terminal sexually transmitted condition. There is no known cure & we are unable to determine how long you will have to live.
LDMS

What am I??? Flypaper for freaks????!!

My mood today is...<a href="http://www.imood.com/users/Ravens_Tears"><img src="http://moods.imood.com/display/uname-Ravens_Tears/fg-330066/trans-1/imood.gif" alt="The current mood of Ravens_Tears at www.imood.com" border="0"></a>

:o 68.63905% - Geek God(dess):o
[The Geek Test]
ravenmadtaoist is offline  
Old 10-08-2003, 12:04 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 62
Default

were do i do that from?
__________________
- N4sTy
http://n4sty.sof2files.com
narcot1kz is offline  
Old 10-08-2003, 02:00 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 753
Send a message via ICQ to Lostman Send a message via AIM to Lostman Send a message via Yahoo to Lostman
Default

IE is really taking a dump lately. They have to change some code to make them not have to pay royalties. What's this mean?

They expect all the web sites out there to change some of they're code to be compatable with IE. Why is IE the standard? Why does the world have to move around M$?

This is why I use Opera.
__________________


www.lostman.us
Lostman is offline  
Old 10-08-2003, 02:33 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 62
Default

yeah i wast hinkin of moving to opera , but the weird thing wit IE is if i put it on HIgh Security it works fine but as you can imagine almost no sites work ,..
__________________
- N4sTy
http://n4sty.sof2files.com
narcot1kz is offline  
Old 10-09-2003, 11:04 AM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 62
Default

and also IE6 repair didnt work
__________________

__________________
- N4sTy
http://n4sty.sof2files.com
narcot1kz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.