broken computer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-07-2004, 07:50 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 96
Send a message via AIM to DahWhon
Default

sweet, thanx for all of your helps, hope ill see you around
__________________

__________________
Specs- Compaq Presario ;)

2.0 ghz amd sempron 3000+ cpu
768 2700 DDR ram
7000 radeon g-card
(Elite) Rosewill mouse
Cd writer/dvd-rom combo
Windows xp home
DahWhon is offline  
Old 11-08-2004, 11:01 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 447
Send a message via AIM to Pavlyk
Default

Are you able to access the BIOS? Try checking in the bios if your cd drive is recognized.
__________________

Pavlyk is offline  
Old 11-13-2004, 03:31 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 96
Send a message via AIM to DahWhon
Default

my cd drive is not recognized
__________________
Specs- Compaq Presario ;)

2.0 ghz amd sempron 3000+ cpu
768 2700 DDR ram
7000 radeon g-card
(Elite) Rosewill mouse
Cd writer/dvd-rom combo
Windows xp home
DahWhon is offline  
Old 11-13-2004, 03:47 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Try a reformat. And out of curiosity, how fast is your comnputer? I mean, it's nearly ten years old...must take like 10 minutes to boot.

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 11-14-2004, 07:28 AM   #15 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

It will be damn slow. Maybe 133MHz, that runs like ****. I would install '98 on that machine.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-14-2004, 09:58 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 96
Send a message via AIM to DahWhon
Default

it was actually not that slow, it 128 and a 32 ram and a pentium 2 processor and it ran windows xp fine, it was really ahead of its time when mi parents bought it
__________________

DahWhon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.