bootup question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-01-2005, 03:41 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default bootup question

I formatted the hard on my laptop and installed XP. this all worked no problem but when I turn on the computer it asked if I want to load XP or Windows. There is no other OS installed, XP boots no problem if you hit return or leave it 30 seconds. Its not doing any harm just a little annoying. Any ideas how to get rid of this?
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 01-01-2005, 10:51 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 43
Send a message via Yahoo to Steve M
Default

To Resolve do the following.

Right Click My Computer click Properties.

Next Click the Advanced Tab.

At the bottom where it says Start Up and Recovery Click the Settings tab to the right.

Now uncheck the box next to "Time to Display List of Oerating Systems"

That should take care of it. If not POst back and I will try and help you further.
__________________

__________________
I am not here to debate with you self proclaimed \"experts\" or technology \"weekend warriors\" your opinion doesn\'t mean much and holds no value.

I am here to give help to those who politely ask for it. I can appreciate your do it yourself mentality and your quest for knowledge.
Steve M is offline  
Old 01-02-2005, 11:02 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default

That worked, thanks mate!
__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.