boot up error (s) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2005, 03:38 PM   #11 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Try finding a current BIOS flash for your motherboard.
__________________

Him is offline  
Old 08-02-2005, 03:39 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Default

how do u update bios though? never had to do that
__________________

katgrrl27 is offline  
Old 08-02-2005, 03:42 PM   #13 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Find which motherboard it is, go to that website, get the flash, and there will be instructions.

MAKE SURE YOU GET THE EXACT ONE!!! If you get the wrong flash, and put that on your computer, you will screw it up beyond repair. If you are not sure if it is the right one or not, contact customer support and tell them you are looking for a BIOS flash for this certain motherboard.
Him is offline  
Old 08-02-2005, 03:43 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Default

i think i know what model of my mother board..doesnt it come up on bootup? ax6bc r2.10 that sound like one?
katgrrl27 is offline  
Old 08-02-2005, 03:45 PM   #15 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Uhhh, no. Who makes your computer?
Him is offline  
Old 08-02-2005, 03:48 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Default

lol its custom built.. the motherboard is i dont know.. id have to go look... ok.. this is what it says on the actual board.. aopen ax6bc
katgrrl27 is offline  
Old 08-02-2005, 03:57 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Default

http://www.zdnet.fr/telecharger/wind...064876s,00.htm


i think that tells me that this could solve the problem
katgrrl27 is offline  
Old 08-02-2005, 03:57 PM   #18 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

yes, than it is an AOpen board. Let me see if I can find a flash for you.

http://download.aopen.com.tw/userdow...03&Model=AX6BC

Make sure you are CERTAIN that that is your motherboard, absolutely CERTAIN!
Him is offline  
Old 08-02-2005, 03:58 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Default

hey thats what it says on there... if i cant read then its my own dam fault
katgrrl27 is offline  
Old 08-02-2005, 03:59 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Default

i guess i dont understand what im suppose to do with it now that i have the file... how do i install?
__________________

katgrrl27 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.