Boot problem...URGENT - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-23-2005, 11:15 PM   #51 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 43
Default

lol well tomarrow is thursday and it is 10:15 P<M here
__________________

mbridges7718 is offline  
Old 11-23-2005, 11:16 PM   #52 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

its 11:16pm here..
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-23-2005, 11:20 PM   #53 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I had updated the card. it still did it. But I didn't care. it didn't do it all of the time. one day a few months ago, they had the same card on sale for 49.00 (remember what I paid for the 1st card) at microcenter. I bought it. problem solved. it never did it again

3-4 weeks later, I decided that I wanted a pci express card. so I took it back and paid 50 more dollars on a new card and bought a new mobo. I've have been cruisin ever since
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-24-2005, 11:41 AM   #54 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 43
Default

Welp no luck......thats really just wrong......but I have confirmed I'm getting a new personalized computer from www.alienware.com Here is the link to it. http://www.alienware.com/Configurato...de=SKU-DEFAULT


Also do you think tere are any utilities to diagnose this video card problem?
mbridges7718 is offline  
Old 11-24-2005, 02:38 PM   #55 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 43
Default

Welp what a wate of a good computer crippled by a video card lol. Just kiding but I am still going to try and find a fix for this without getting a new one.
mbridges7718 is offline  
Old 11-24-2005, 04:42 PM   #56 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what do you want us to help you with now?
__________________
Osiris is offline  
Old 11-24-2005, 07:41 PM   #57 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

http://www.microcenter.com/single_pr...uct_id=0218087

http://www.microcenter.com/single_pr...uct_id=0200052
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-25-2005, 08:26 AM   #58 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 49
Default

look at the hardware monitor onstart up in the bios and see if the voltage reading are running too low or too high for the PSU. if it is you may need a new PSU i dont really know tho....
__________________

__________________
Still stupid but getting there... :D
Rich97 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.