Boot Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2005, 07:40 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Smile Boot Problem

I was wanting to load some songs onto my ipod shuffle. As my computer was booting up i put the ipod in. It ceased booting, so i removed the ipod and restarted. As the computer began to boot it was looking for an extra boot device to load from and my bios settings had been changed. I changed the settings back to defaults, and rebooted.
It began loading as normal but it was extremely slow. It took around 10 minutes just to get to the login screen. Once i logged in it took another 10 minutes just to load all my programs and icons. Then it restarted by itself. Would the ipod be recognised as an extra HDD? i cannot use my computer at all, if anyone could help i would appreciate it alot

johnni3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.