The Blue Screen Of Death <333 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2005, 07:22 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Talking The Blue Screen Of Death <333

Oh joy, another case of the blue screen of death.

The only real problems I'm getting on my new rig, is the damn BSOD. This occurs during bootup. After the bios recognition(??lol thats what i call it), then comes the hardware recognition, then windows loading screen, from the point the loading bar starts moving to the end when windows loads I get the BSOD in between those points. And this will happen maybe 2-5 times, one after another, all at different points at the loading stage. It just freezes for a second, shows the BSOD for a fraction of a second, and tries to boot over...and over... and over... but after trying a few times it eventually boots. Thanks for the help guys, much love <3 lol
__________________

jeff1000 is offline  
Old 08-05-2005, 07:54 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 18
Default Re: The Blue Screen Of Death <333

Quote:
Originally posted by jeff1000
Oh joy, another case of the blue screen of death.

The only real problems I'm getting on my new rig, is the damn BSOD. This occurs during bootup. After the bios recognition(??lol thats what i call it), then comes the hardware recognition, then windows loading screen, from the point the loading bar starts moving to the end when windows loads I get the BSOD in between those points. And this will happen maybe 2-5 times, one after another, all at different points at the loading stage. It just freezes for a second, shows the BSOD for a fraction of a second, and tries to boot over...and over... and over... but after trying a few times it eventually boots. Thanks for the help guys, much love <3 lol
What windows OS are you running?

Seems like a conflicking software issue, I don't know your OS If you know how, Three things, remove any program that is old and saids 95 windows or other software that you may have remember installing before this all started.

Check your device Manager to see if there is any errors and remove and reboot.

Do a www.windowsupdate.com to update old drivers and software update for your software if you can on the web.

What is your connection? Cable or DSL?
__________________

TechNutopia is offline  
Old 08-05-2005, 08:18 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Default

XP pro build i think 2600
this is a brand new install, bout 4 weeks old now. brand new hd.
I'm on cable.
And there is one error in my device manager which has to do with my aux. usb ports, and thats only because i havent bothered to plug then into the mobo.
jeff1000 is offline  
Old 08-05-2005, 08:47 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 18
Default

Quote:
Originally posted by jeff1000
XP pro build i think 2600
this is a brand new install, bout 4 weeks old now. brand new hd.
I'm on cable.
And there is one error in my device manager which has to do with my aux. usb ports, and thats only because i havent bothered to plug then into the mobo.
Did you do the windows update yet?

This just might be where the problem is. A windowsupdate might fix it or right click on that error in the device manager and click remove and then reboot.
TechNutopia is offline  
Old 08-05-2005, 09:15 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Default

this was the only thing i updated...: Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773). The computer seems to be booting fine AFTER! i post this thread... but plz keep adding suggestions, b.c u know how it goes, you leave it alone, it comes back... thx
jeff1000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.