Bizzare copy/paste "lag" issue. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-17-2006, 02:48 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 49
Default Bizzare copy/paste "lag" issue.

Whenever I am using MS Office applications, I encounter a bizzare, and very anoying problem copying and pasting.

However, the problem also occurs in other applications like graphical analysis, etc. (non MS office apps).

When I try to copy something, I get the loading cursor and on average it takes about 10 seconds of loading time for the selected data to be copied. This includes small amounts of data, single words, etc.

I don't think it's a hardware issue, as my laptop is fairly new, and can support games like guild wars etc. I can provide specifics if necessary. I am suspecting it is a virus of some sort, but I wanted to check with you guys first.

Thanks!

-Bryan
__________________

GimiMyGF4Ti4600 is offline  
Old 03-17-2006, 03:42 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

malware scans

http://housecall.trendmicro.com

spybot & adaware scans
office politics is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.