BIOS Screwed? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2006, 06:18 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default BIOS Screwed?

Well, today I was working on another computer, and this is a computer I can not boot into windows with and I was going to boot with ERD Commander, but now I don't have any CD drives to select from my BIOS to boot from, I don't have a floppy drive, just a harddrive that isn't even bootable... Any suggestions? Thanks, Jeremiah...
__________________

Silent_Joka is offline  
Old 08-01-2006, 06:24 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 489
Default

Download a bios update for your computer's exact model from the manufacturer's site and put it on a floppy, then update your bios, that might fix it. I don't see how your bios could suddenly just die though.
__________________

__________________
Torvalds was contemptuous of Microsoft's claims and has asked Redmond to name the patent infringements so that their veracity can be challenged and workarounds found.
"Naming them would either make it clear that Linux is not infringing at all (which is quite possible, especially if the patents are bad), or would make it possible to avoid infringing by coding around whatever silly thing they claim,"

"So the whole 'We have a list and we're not telling you' should tell you something. Don't you think that if Microsoft actually had some really foolproof patent, they'd just tell us and go, 'nyaah, nyaah, nyaah!'?"

whole story here: http://www.vnunet.com/vnunet/news/21...-microsoft-put
kpmwrestler is offline  
Old 08-01-2006, 10:47 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

You should read the whole post... I don't have a floppy drive accessable... I can't boot with it, I can't use it at all...
Silent_Joka is offline  
Old 08-01-2006, 11:43 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

burn it on a cd and boot from the cd that should work.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-01-2006, 11:47 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default Re: BIOS Screwed?

Quote:
Originally posted by Silent_Joka
Well, today I was working on another computer, and this is a computer I can not boot into windows with and I was going to boot with ERD Commander, but now I don't have any CD drives to select from my BIOS to boot from, I don't have a floppy drive, just a harddrive that isn't even bootable...
Please, I tried being very understandable here, and I undersatnd it, I have NO option to boot from CD...
Silent_Joka is offline  
Old 08-02-2006, 07:06 AM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

LOL

I'm assuming you tried resetting the BIOS?
__________________

__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.