Basic Question.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2003, 06:59 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

one question
if he had the option to standby, would he use it?
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-09-2003, 02:27 AM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 774
Send a message via AIM to RyanOldw83
Default

Good question! :laughing:
__________________

__________________
Windows XP PRO:$0, Visual Studio 6:$0, Age of Empires 2:$0, Halo:$0.
Having $100s in free MS software while people are being sued over $.99 songs: Priceless
RyanOldw83 is offline  
Old 11-10-2003, 09:53 AM   #13 (permalink)
Sys
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 62
Default

ya...
he use it....
because of he don have this function and he ask me how to solve it......
so i come and get a help from u guys......
__________________

__________________
Junior :)
Sys is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.