avi info... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2004, 12:20 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 126
Default avi info...

when i right click on my avi's now, they dont display the file info anymore...like the video and audio info. anyway i can fix this back? thanks
__________________

__________________
System: AMD 64 X2 6000 Dual Core, Asus microATX mobo, 3GB Mushkin PC6200 DDR2, 2x250GB Seagate HDD, Windows Vista Premium
RavishingRocket is offline  
Old 07-04-2004, 10:40 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

what kind of audio / video info?
__________________

__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 07-05-2004, 10:39 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 126
Default

the info u get when u right click and go to properties
__________________
System: AMD 64 X2 6000 Dual Core, Asus microATX mobo, 3GB Mushkin PC6200 DDR2, 2x250GB Seagate HDD, Windows Vista Premium
RavishingRocket is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.