automatically starting a prog every 30 minutes - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2005, 09:01 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default automatically starting a prog every 30 minutes

Hi everyone just a little question today.

On my computer i have a keylogger that keeps a record of visited websites that anyone using my computer visits (im trying to see which of my brothers is the one installing all the rogue programs that keep filling up my computer with spyware) but the problem is the program seems to cause an error every half an hour or so and shuts down. My question is is there anyway on an xp machine i can make the program start up every half an hour without me having to be at the computer and physically starting the logger back up again. It doesnt seem to matter if the program is already running when i open it so if i can some how get it to run the logger.exe file every hal,f an hour it would be great.
Thanks everyone hope to hear from you soon
__________________

__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-17-2005, 09:12 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

You can make a batch file. What kind of keylogger are you using? I use BPK perfect keylogger and 007 keylogger.
__________________

Osiris is offline  
Old 05-17-2005, 09:29 PM   #3 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

get a router then view what web pages have been visited. or check IE history.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 05-17-2005, 09:33 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default

I use BPK
but if i create a batch file wont i have to run it every half an hour to make it work or is there a way to make the batch file auto execute every half hour or so?
__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-17-2005, 09:51 PM   #5 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

start control panel scheduled tasks
office politics is offline  
Old 05-17-2005, 10:34 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default

thanks everyone for the great help and speedy responses
__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-18-2005, 09:43 AM   #7 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

What did you end up doing?
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 05-18-2005, 09:52 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 720
Default

Yea, task schedular works great.

-SkyHi
SkyHi is offline  
Old 05-18-2005, 04:55 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Your 'browser' is downloading stuff without your consent? It sounds like a virus or bad case of adware.
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-18-2005, 04:59 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to evelmunkey
Default

no he says his brother is doing it.
__________________

__________________
evelmunkey is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.