Automatic logout when i login to WINXP - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-25-2003, 01:24 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 5
Angry Automatic logout when i login to WINXP

THIS IS DRIVING ME INSANE

I have a Gateway 9300 solo laptop with WINXP home edition, and when I boot it up it goes to the WELCOME SCREEN, and only one user is selectable, which is the admin, and i click on it and it goes to login and it just logs out IMMEDIATELY. I have tried changing fast switching welcome menu and it just brings up the password dialog box and does the same THING.

ANY HELP PLEEEEEEEEEEASE?
__________________

Creamy_G is offline  
Old 07-28-2003, 08:21 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 154
Default

is it working fine before? when did this happen? did you install a new hardware or software?
__________________

__________________
http://www.panda.org

-- Make This World a Better Place to live In... Care for all the Living --
Press_F1 is offline  
Old 07-28-2003, 10:55 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 5
Default

It was working PERFECT beforehand, all i did before that would have changed it is i created a new user with administration access and named it brian and changed its picture. Nothing else.
Creamy_G is offline  
Old 07-28-2003, 11:00 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 169
Default

Try booting into safe mode and see if you can access it from there
__________________
Some System Specs:

Windows XP Service Pack 2
MXD 1600XB
CPU AMD Duron 1.6GHz
Memory 1.46GB DDR400 PC3200
HardDrive 40GB 7200rpm ATA133
Motherboard KM400 Chipset Skt A 333FSB
Graphics Card OnBoard 2D/3D Graphics
Sound Card OnBoard Sound
802.11b Wireless Network Card
Monitor GNR Flat Screen 15\"
Writer Combi - 52x32x52 CDRW + 16x DVD
Modem N/A - LAN 10/100 (Disabled)
Case Midi 300W ATX
Floppy 1.44MB 3.5\"
Keyboard A4TECH Wireless Keyboard
Mouse A4TECH Wireless Mouse
GNR Flat Screen LCD Monitor
97lt2959 is offline  
Old 07-28-2003, 11:01 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 5
Default

yes i did that, and i could get in but no matter what i change about the user info or anything, wheni boot up regular it still does it. and YEs, i have tried TweakUI to bypas the logon but it still just logs in and logs out
Creamy_G is offline  
Old 07-28-2003, 11:11 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 169
Default

Do you get any error messages when it logs you out like product activation or something i know if youve tampered with the licence information then it does that but it does display an error message
__________________
Some System Specs:

Windows XP Service Pack 2
MXD 1600XB
CPU AMD Duron 1.6GHz
Memory 1.46GB DDR400 PC3200
HardDrive 40GB 7200rpm ATA133
Motherboard KM400 Chipset Skt A 333FSB
Graphics Card OnBoard 2D/3D Graphics
Sound Card OnBoard Sound
802.11b Wireless Network Card
Monitor GNR Flat Screen 15\"
Writer Combi - 52x32x52 CDRW + 16x DVD
Modem N/A - LAN 10/100 (Disabled)
Case Midi 300W ATX
Floppy 1.44MB 3.5\"
Keyboard A4TECH Wireless Keyboard
Mouse A4TECH Wireless Mouse
GNR Flat Screen LCD Monitor
97lt2959 is offline  
Old 07-28-2003, 11:12 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 5
Default

there are no error messages what so ever. Its just logs in, then says "saving user settings, logging out"

And it all goes very quickly, no icons come up, just the wallpaper loads then it logs out. Its very frustrating.
Creamy_G is offline  
Old 07-28-2003, 11:26 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 169
Default

Try deleting the user account and all associated files in the "C:\documents and settings\(username)" path and then recreating the account.

So if i wanted to delete the user lee i would delete it in the user manager then go to the folder c:\documents and settings and delete the folder "lee" (lee being the username)

Let me know what happens
__________________
Some System Specs:

Windows XP Service Pack 2
MXD 1600XB
CPU AMD Duron 1.6GHz
Memory 1.46GB DDR400 PC3200
HardDrive 40GB 7200rpm ATA133
Motherboard KM400 Chipset Skt A 333FSB
Graphics Card OnBoard 2D/3D Graphics
Sound Card OnBoard Sound
802.11b Wireless Network Card
Monitor GNR Flat Screen 15\"
Writer Combi - 52x32x52 CDRW + 16x DVD
Modem N/A - LAN 10/100 (Disabled)
Case Midi 300W ATX
Floppy 1.44MB 3.5\"
Keyboard A4TECH Wireless Keyboard
Mouse A4TECH Wireless Mouse
GNR Flat Screen LCD Monitor
97lt2959 is offline  
Old 07-29-2003, 08:48 AM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

did you activate XP?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-29-2003, 11:13 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 5
Default

The deleting users documents and settings didnt work, because it will not let me delete all my accounts, it says i have to have at least one account that is "computer administrator".

and yes the winxp is activated its totally legal non pirated.
__________________

Creamy_G is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.