Auto Restart - when play games - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2005, 07:50 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default Auto Restart - when play games

hi, my computer always auto restart when i play games -
1st it turn to blue screen (less than 1 sec ), then restart ...
or sometime it will jump to the windows automatically .

my spec:
AMD Atlon 2400+
Asus A7N8x
Asus Fx200
512mb Ram DDR

pls advice
__________________

madking153 is offline  
Old 02-25-2005, 08:30 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 151
Default

Is your PC overclocked, is it overheating have you scanned for viruses etc ?
__________________

__________________
Be not afraid of growing slowly, be afraid only of standing still - Knowledge will get you somewhere, stupidity will get you nowhere
Catbert is offline  
Old 02-25-2005, 08:41 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default

jsut formated my HD - so no virus
it is not overclocked
madking153 is offline  
Old 02-25-2005, 08:45 AM   #4 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Check your PSU
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 02-25-2005, 08:50 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default

what is PSU ?
madking153 is offline  
Old 02-25-2005, 08:53 AM   #6 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Power Supply.....
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 02-25-2005, 10:35 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

What kind of power supply is it?

It could easily be a power problem
DJ-CHRIS is offline  
Old 02-25-2005, 11:37 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default

350Watt power supply
madking153 is offline  
Old 02-25-2005, 11:47 AM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default

in the event log :the error code is as below:


errorcode 000000d1
parameter1 8200ba70
parameter2 00000000a
parameter3 00000000
parameter4 f827a19f
madking153 is offline  
Old 02-26-2005, 07:58 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default

nobody can help here?
__________________

madking153 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.