(Audio\Sound) genius who solves this - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-23-2004, 01:18 PM   #11 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

u can also try Nimo pack or Indeo pack
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-23-2004, 01:46 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 10
Default

i installed those codecs but again...
can anyone think about other reason rather than codecs problem?
__________________

nabla is offline  
Old 09-23-2004, 03:18 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

try closing all background non-essential programs and see what happens. Also, dont go and get codec happy, as installing codec pack after codec pack as that can cause corruption.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-23-2004, 09:46 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 10
Default

it doesn't seem to me like a codec problem since i have tried a lot of combination.
any other ideas?
nabla is offline  
Old 09-23-2004, 10:21 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

try getting ac3 filter. and dont install any codecs till you know u dont have the problems with winxp, mpegs, or any other things. It might be ur gfx card. I take that its an agp card. Uninstall ur video drivers, and get ur mobos latest chipset drivers( eg ur agp drivers for mobo ) and any other drivers u might want for mobo. Install them, then instal ur latest gfx drivers. Then reinstall ur video drivers, and uninstall all codecs. See if any of this helps
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-24-2004, 04:08 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 10
Default

it doesn't seem to help too...
i'm desperate, i have no idea what's wrong with my pc.
do you have any other suggestions for me because i don't know what else to do.
help me please !!! (and thanks to those who tried)
nabla is offline  
Old 09-24-2004, 04:14 AM   #17 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

U can disable ur onboard souncard and buy a seperate soundcard.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-24-2004, 05:32 AM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 10
Default

well...i have another computer and i took its sound card (and video card) and i installed them on my computer, and i still get the problem. My hardware works fine the sync problem started right after i reinstalled windows.
nabla is offline  
Old 09-24-2004, 05:49 AM   #19 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

maybe a memory problem.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-24-2004, 05:50 AM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

try a hijack this log... oh yeah, you tried A BUNCH of codecs and you dont think its a problem. Installing many different codec packs CAN cause problems a corrupt your current codecs.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.