application inventory - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2006, 10:48 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 87
Default application inventory

I'm trying to get a software inventory on my domain for microsoft products. I tried using their MSIA tool but it isn't sufficient enough. Does anyone know any other way of doing this? Thanks.
__________________

lbduballstrs is offline  
Old 02-16-2006, 11:44 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

please explain a little more what you are wanting. Are you looking for installed products, applications in a store locaiton, what?
__________________

Inaris is offline  
Old 02-16-2006, 12:13 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

add/remove programs in control panel.
talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.