App To Force Certain Apps To Certain Displays - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-13-2006, 11:59 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 457
Send a message via MSN to SpikedCola
Default App To Force Certain Apps To Certain Displays

Im looking at picking up a TV to hook up to the video out of my video card. Is there a program that will let me force MPC to run on the tv when it is on, but on my 2nd display (CRT) when the tv is off?
__________________

__________________

Asus P5E | Q6600 | 2x2GB Corsair Dominator DDR2-1066 | BFG 8800GTS | 5x1.5TB SATA2 | 2x500GB SATA2 in RAID1
SpikedCola is offline  
Old 08-14-2006, 12:59 AM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

what hardware do you have?

what apps are you running?

check display properties | settings tab > advanced button for video card config
__________________

office politics is offline  
Old 08-14-2006, 10:04 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 457
Send a message via MSN to SpikedCola
Default

Hardware is in my sig. Im running a SyncMaster 710v on the right and a Daytek CRT on the left. I want to force Media Player Classic to run on the TV (connected via S-Video to the video card) when its on and on the CRT when its not. Theres no option in the display properties, or in the Nvidia config thing dealing with this.
__________________

Asus P5E | Q6600 | 2x2GB Corsair Dominator DDR2-1066 | BFG 8800GTS | 5x1.5TB SATA2 | 2x500GB SATA2 in RAID1
SpikedCola is offline  
Old 08-16-2006, 11:03 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 457
Send a message via MSN to SpikedCola
Default

Bump
__________________

Asus P5E | Q6600 | 2x2GB Corsair Dominator DDR2-1066 | BFG 8800GTS | 5x1.5TB SATA2 | 2x500GB SATA2 in RAID1
SpikedCola is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.