apache re-install error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2006, 05:32 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default apache re-install error

I'm trying to re-install apache but its giving me problems....

I get the following error:




If I try to re-start it I get the following error:




Thanks
__________________

allan16 is offline  
Old 03-11-2006, 06:14 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

do yourself a big favor and use abyss web server instead
http://www.download.com/Abyss-Web-Se...-10407088.html
its free too , and unlike apache it have a graphical user interface and its very easy to use
__________________

jeremy is offline  
Old 03-11-2006, 06:16 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

allan16 is offline  
Old 03-11-2006, 06:22 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

I would still like to get this resolved if you don't mind
allan16 is offline  
Old 03-11-2006, 06:33 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

alright , click here
jeremy is offline  
Old 03-11-2006, 07:17 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

I uninstalled the program
deleted all registry keys
Installed again
same issue.
tried to perform fix and -->


take a look at this :



I cannot believe it...
allan16 is offline  
Old 03-11-2006, 07:21 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

i can , the message says that you alredy got a program running thats listenning (using) port 80 , maybe you ran apache manually and forgot to end the task or something
jeremy is offline  
Old 03-11-2006, 07:25 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

YEAH.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

I killed some other apps that were using the 80 port....
JEREMY THANK YOU A LOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I REALLY APPRECIATE IT !!!!!!!!!!
THANKS !!!! THANKS !!!! THANKS !!!! THANKS !!!!
__________________

allan16 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.