annoying phase during startup??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2006, 05:23 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 127
Default annoying phase during startup???

ive refomatted my hard drive and put windows xp in and when i startup windows just after it says 1024 mb ok (my ram) theres a blank page starts up and it has some writing on it....... Intel Undi pxe.2.0 build (082)
copyright microsoft 1998-2002 something like that also a few lines below client mac add (then a load of numbers) (then the next line DHCP................

any idea what this is or how i get rid of it??
__________________

Liam amd.64 is offline  
Old 02-07-2006, 05:28 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

sounds like network boot to me. Go in your bios and disable it
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-07-2006, 05:56 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 127
Default

i went in to bios and there was a second option to boot from intel.......... so i put hard drive fist! cheers appreciate it!!
Liam amd.64 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.