Annoying dll thing. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-07-2006, 10:59 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
ncjimn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 471
Default Annoying dll thing.

Ok, I've tried to install the drivers for my remote control for like the forth time now.

I keep getting this error

I've restarted my computer a few times. I actually forgot about it for a few days, then I came back and there it was again.

help
__________________

ncjimn is offline  
Old 12-08-2006, 06:59 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

It seems the Support files for your ATi drivers didnt install right. Maybe download them again and see if that helps. Also use Driver Cleaner Pro to remove all the old data.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-08-2006, 02:34 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
ncjimn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 471
Default

I downloaded the file again. I don't have the driver cleaner pro thing. I ran the ati uninstaller, and then ran the newly downloaded file. I am still getting the same error message.

I've installed other programs in the last few days with no problems, I don't know what is going on.

I think I'll try to find the original CD and install the drivers from there.
ncjimn is offline  
Old 12-09-2006, 12:11 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
ncjimn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 471
Default

can't find the CDs


am I screwed?
ncjimn is offline  
Old 12-10-2006, 07:57 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
ncjimn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 471
Default

*bump*
ncjimn is offline  
Old 02-10-2007, 10:32 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
ncjimn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 471
Default

extra bump, still haven't fixed this.

I don't want to have to reinstall windows.

i tried registering the dll using regvsr32 with no success
ncjimn is offline  
Old 02-12-2007, 11:27 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Send a message via Yahoo to Liquidtricity
Default

Are you downloading the ATI files from your PC manufacturer or ATI themselves? If this is a third party device you have added yourself ignore my question. If it came with the pc and you have been going to one but not the other then go to the other and see if they offer an older or newer version of the drivers. ATI can be a superior pain about such things.
Liquidtricity is offline  
Old 02-13-2007, 12:52 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
ncjimn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 471
Default

yeah, i bought this separately from the PC, I've been getting my files from ATI. I am pretty sure this is a windows problem, I had this thing working, then I did some installing/uninstalling of stuff and this thing wouldn't install again.

I really don't want to reinstall XP, I wish there was a way to fix this.
__________________

ncjimn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.