AMD Athlon 64 X2 not compatible with XP x64 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2005, 10:07 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default AMD Athlon 64 X2 not compatible with XP x64

http://www.microsoft.com/windowsxp/u...loringx64.mspx
Quote:
From AMD, this includes the Athlon 64, Athlon 64 FX, Mobile Athlon 64, Turion 64, and Opteron processors. From Intel, this includes the Xeon with EM64T and Pentium 4 with EM64T processors. The two architectures are binary compatible, allowing Windows XP Professional x64 Edition to use a single version to support both.

Doesn't Windows XP x64 support the AMD Athlon 64 X2 this came as a great suprise to me.
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 12-02-2005, 10:32 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

Yes, it supports it just fine. Although it isn't specifically mentioned. We have built 4 of these and haven't had any problems out of the ordinary with XP 64
__________________

__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 12-02-2005, 10:35 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Thanks for clearing that up gave me a big worry on the build I'm working on.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 12-03-2005, 02:20 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 35
Default

yea right !!!! http://www.techist.com/showthread.ph...133#post618133
midrangeG is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.