All-IN-Wonder Radeon - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2002, 10:20 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2002
Posts: 8
Default All-IN-Wonder Radeon

I have Windows 98SE installed on one pation and XP on one.
I've got a All-IN-Wonder Radeon video card. When I first got it. It worked great with 98SE. But, I got a new hard drive reinstalled 98SE. When I installed the drivers for the card Windows would freeze up after about 30 minutes.
I then installed XP it reconzed the card.
I went to ATI's web site and downloaded the new drivers for 98, but when I installed them it would go in the process of instaling the drivers after I restarted my computer. Then it would freeze.
I would restart the computer. Then I would get a black screen with an hour glass in the center and it will stay like that.
Does anyone know what I could do?
I had to reformat my hard drive to get into the C drive. Reinstall 98. Then I had to reinstall XP on my D drive.
Can anyone me how to get back into XP to keep from reinstalling it?

jhouse is offline  
Old 10-28-2002, 10:55 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2002
Posts: 67
Send a message via ICQ to Xerion Send a message via AIM to Xerion Send a message via Yahoo to Xerion

maybe its because you got 98 and xp too
not sure

Celeron 766MHz at 66MHz bus
192 MB RAM: 1x 64 MB + 1x 128mb,both pc 133mhz,but running at 100mhz,cause bus+33mhz
inno3d/innovision tornado GeForce 4 mx 440 64mb ddr,tv-out
40gb 7400rpm Maxtor HDD
Xerion is offline  
Old 10-29-2002, 12:07 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2002
Posts: 8

I installed 98 first. I keep haveing problems. A guy at work told me to try XP.
I uninstalled 98 then installed XP. It worked great.
He then told me later on that I can have to OSs. Then I just formated both drives. Installed 98 then XP.
jhouse is offline  
Old 11-10-2002, 11:14 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2002
Posts: 8

MicroBell how do I get the VID Card to show so I can change it?
I've got the 98 to install the software off of the cd.
Now I'm going to try to install the updated drivers. Would I need to uninstall the old drivers or just install over the old ones?
jhouse is offline  
Old 12-07-2002, 10:12 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2002
Posts: 8

I've got this problem to work so far.
Thanks for the help.
I got the drivers to work.
jhouse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.