all my services stop whe computer restarts - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-15-2005, 11:28 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default all my services stop whe computer restarts

Hi everyone i have a bit of a big problem.
It seems that when ever i restart my computer all the services stop and i have to go through them one by one and start them. An as i dont know really what ones i need started i just started them all. i was wondering if anyone knows why this is happening and if there is a way to fix it.
Thanking everyone in advance
__________________

__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-15-2005, 11:33 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default

Now i cant seem to use the services program as everytime i try and change a service it stops responding
__________________

__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-15-2005, 11:35 PM   #3 (permalink)
PC Cutie ^_^
 
Seria's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 553
Default

what services are you talking about?
__________________
Seria is offline  
Old 05-15-2005, 11:36 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default

the ones in administrative tools
if you go control panel/ administrative tools/services
__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-15-2005, 11:37 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Sounds like your computer (from other posts as well) is going crazy... might just want to format it bro.. i really hate to give that suggestion but you are having alot of problems.

is it rebooting in like a "safe" mode way?
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-15-2005, 11:38 PM   #6 (permalink)
PC Cutie ^_^
 
Seria's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 553
Default

Quote:
Originally posted by Blitze105
might just want to format it bro


(-: CLEAN IT SERIAN STYLE :-)
Seria is offline  
Old 05-15-2005, 11:42 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default

thats what i was thinking but i restarted it again and its fine now. It just seems to happen everynow and again
__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-15-2005, 11:44 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 90
Default

the only reason i dont really want to reformat adn reinstall is it really just takes to long and then i have to find all the cds my programs came on and ity just takes to long even though the end result would be better i just cant really be bothered
__________________
Gigabyte GA-7vm400m
Via VT8235 Chipset
AMD Athlon XP2400+ Cpu
1024 Mb DDR400 RAM
160gb Maxtor H/D
Nvidia GeForce 6600 GT Video Card
Win Xp Pro
cerberus98 is offline  
Old 05-16-2005, 12:00 AM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

not really...
partition your drive, put ur back ups there.
format ur partition the the o/s. then just double click em from your back up partition and there u have it.
__________________

__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.