Ahh cmon, all this hard work, and no sound? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-12-2006, 12:18 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Angry Ahh cmon, all this hard work, and no sound?

Ok i have just recently installed windows vista build 5744 (the newest one) in dual boot with winxp

And it seems everything is fine, everything is smooth, everything looks nice, internet connects... but....

I cant access my c drive from vista... that means all of the programs and drivers that are in C cannot be accessed.

I have vista on my H drive and it can be accessed perfectly

Is their anyway that i can get rid of this?
Its really bugging me that i cant use my xfi
__________________

alexsabree is offline  
Old 10-12-2006, 12:48 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default

ahh... ill have to install all of the drivers manually
alexsabree is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.