Adding My Computer to Start Menu - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-16-2002, 08:17 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1
Default Adding My Computer to Start Menu

I'm running Windows XP Home and have added a shortcut to My Computer to my Start Menu by dragging it from my desktop. The shortcut on the Start Menu expands just fine, but if I ever try to to right-click and open a folder from it, it refuses to do so. Sometimes when I try to do this my explorer process shoots up to 99 percent CPU usage as well and I'm forced to restart my computer. Anyone have any idea how to make this work? Thanks!
__________________

MHoeppner is offline  
Old 10-17-2002, 12:43 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 338
Default

You can add that to your start menu by right clicking on the task bar and selecting properties. all settings for your start menu can be found there. I believe that the particular setting you are looking for is located in one of the 'advanced' menus. I don't have a task bar at the moment, so I can't help you. ^_^ sorry!
__________________

Seloce is offline  
Old 02-23-2005, 04:22 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 40
Default

SELOCE IS RIGHT IT DOESNT TAKE MUCH WORK
AstonFanboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.