Add/Remove Window? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-25-2005, 01:45 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 18
Default

[IMG]C:\Documents and Settings\Tiny\My Documents\My Pictures[/IMG]

not sure if it worked but who da hell cares.
__________________

skaterdude_04 is offline  
Old 10-25-2005, 02:24 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

where are you located in the world, as far as time goes?
do you use MSN?
__________________

Inaris is offline  
Old 10-25-2005, 02:26 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 18
Default

im in britiain what is your msn coz i dont want random people addin me.
skaterdude_04 is offline  
Old 10-25-2005, 02:47 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

See your PM's...
Inaris is offline  
Old 10-25-2005, 04:14 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Quote:
Originally posted by skaterdude_04
[IMG]C:\Documents and Settings\Tiny\My Documents\My Pictures[/IMG]

not sure if it worked...
Yer kidding me, right?

Do a little work and use Google. There's lots of free image hosting sites out there where you can throw up a pic easily. Try photobucket.com.

Work with us a little. We need to see what you're seeing.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 10-25-2005, 04:16 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Some people just dont know
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 10-25-2005, 04:25 PM   #17 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Quote:
Originally posted by Amd2800
Some people just dont know
Some people don't even try. I have no sympathy.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 10-25-2005, 07:29 PM   #18 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

lighten up guys... no harm in someone not understanding how to do something. You didn't know how to do what you can now at one time too.

Try to help people, since this is what this place if for... or did you forget?

"Some people" indeed.
__________________

Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.