Ad-aware se free edition - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-04-2005, 08:15 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default Ad-aware se free edition

When doing a full system scan, is it suppose to freeze at different periods of time? Cause my does and I was wondering why it does that?

Any ideas.
__________________

24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 08:21 PM   #2 (permalink)
dot
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 96
Default

by freeze, do you mean that it stays at the same stop, or that the program itself freezes?
__________________

dot is offline  
Old 02-04-2005, 08:43 PM   #3 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Next time you run that program run your task manager along side...
Look at the process portion, and column by cpu usage...

that will tell you everything.
__________________
brady is offline  
Old 02-04-2005, 08:49 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Quote:
Originally posted by dot
by freeze, do you mean that it stays at the same stop, or that the program itself freezes?
It stays at the same spot during different times when scanning.
24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 08:50 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Quote:
Originally posted by bradybnmci
Next time you run that program run your task manager along side...
Look at the process portion, and column by cpu usage...

that will tell you everything.
I am using a win98 se machine so I am unable to.
24giovanni is offline  
Old 02-04-2005, 09:08 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Yea that sounds about normal. It should "lock" the entire machine per say that you have to reboot, but it will stay at points where it would say maybe "deep scanning local registry" for a period of time. Espcially on a full system scan it has a lot more items to scan. So long as it finishes and you see and hear the little red bug (dang it always scares the crap out of me when I have the speakers loud..lol).
Win2kpatcher is offline  
Old 02-04-2005, 11:29 PM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I have delays on very old machinnes too. As long as it doesnt take hours, your fine.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.