Accidentally Installed Vista Twice - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2007, 04:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 22
Default Accidentally Installed Vista Twice

Due to a stupid mistake by me, Vista is installed twice on my HD. Now whenever I try to complete the installation for Vista, it will give me an error and crash. I can't seem to get the Vista disk working either. Any help would be greatly appreciated.
__________________

Ajax413 is offline  
Old 12-01-2007, 04:41 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Accidentally Installed Vista Twice

Go back to the begining. Format the disc. Fully. Then start the Vista install over.

Where you are at this screen hit the Advance button to bring up the format options like shown:

__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-01-2007, 05:31 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 22
Default Re: Accidentally Installed Vista Twice

Just did that. It worked, but the install goes into standby and then restarts after the "Complete Installation" phase. I'm going to try and reinstall it again with only one stick of RAM to see if that helps out.
Ajax413 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installed xp then installed vista now i want to remove xp ? kurtowns Microsoft Windows and Software 0 09-07-2007 08:50 AM
10 Reasons You Don't Need Vista Today Cyber.Logan New Systems | Building and Buying 47 08-15-2007 05:31 PM
Just installed Vista, very good but 2 issues please help! jonny_uk Microsoft Windows and Software 2 06-03-2007 03:53 PM
soundcard for vista = worthless? macdawg New Systems | Building and Buying 34 05-05-2007 10:56 PM
Does the Acer Windows Vista have to be installed on a ACER or on ANY PC? Comptech Microsoft Windows and Software 3 04-09-2007 06:25 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.